Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1

Samsung HW-K450/EN

(Soundbar, 300W, 2.1, USB, HDMI, Bluetooth, Subwoofer wireless, Negru)

Samsung HW-K450/EN reprezinta un soundbar performant, cu caracteristici de top pe acest segment. In plus, ofera un excelent raport calitate/pret, motiv pentru care domina topul celor mai bine vandute produse pe nisa respectiva.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Soundbar-ul Samsung HW-K450/EN ofera calitate acustica excelenta si o putere impresionanta, ce urca pana la 300 Watt. Acesta vine la pachet si cu un subwoofer wireless, foarte usor de mutat in orice colt al incaperii. Acest minisistem permite conectarea cu alte componente ale setului Wireless Surround Kit oferindu-va oricand posibilitatea de a creea un sistem veritabil 4.1, fara a va incurca printre cabluri.

Sistemul TV Sound Connect permite conectarea usoara a soundbar-ului Samsung HW-K450/EN la televizorul dumneavoastra, prin intermediul bluetooth. Asadar, fara a mai exista niciun cablu intre cele doua dispozitive, acestea vor putea face transfer de semnal, la cea mai buna calitate. Sunetele vor avea un impact impresionant, gratie claritatii acustice la puteri mari. Sistemul surround a fost imbunatatit, zona de auditie fiind acum mai larga. Bass-ul ofera si el o experienta profunda, lipsita de distorsiuni.

Aplicatia Samsung Audio Remote va permite sa aveti un control mai facil al tuturor functiilor acestui minisistem si sa navigati mai usor printre fisierele audio/video pe care doriti sa le redati. Aceasta aplicatie va putea functiona prin intermediul bluetooth. Odata setata conexiunea intre dispozitive, aceasta va fi memorata pentru o accesibilitate mai usoara.

Concluzia noastra este ca Samsung HW-K450/EN reprezinta nu doar un soundbar, ci un minisistem audio, capabil sa ofere experiente acustice impresionante. Acesta este foarte usor de montat si conectat cu multe alte dispozitive, fara a avea nevoie de vreun cablu. Este destul de usor de transportat, oferindu-va cea mai facila modalitate de redare la calitate mare a fisierelor audio, de pe dispozitivele mobile. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

 • livrare gratuita;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • extinderea garantiei;
 • cea mai variata gama de produse;
 • achizitie in rate;

www-audio-review-ro

Samsung HW-K450/EN

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere totala(W): 300
Format redare: AAC, WMA, MP3, OGG, WAV, FLAC

SPECIFICATII AUDIO

Decodare sunet: Dolby Digital

CONECTIVITATE

Porturi: USB, Audio in, Bluetooth, Audio optic in, HDMI, ARC
Subwoofer wireless: Da
Alte conexiuni: Bluetooth

CARACTERISTICI SPECIALE

Functii: ARC (Canal Retur Audio), TV SoundConnect
Bluetooth Power On, Auto Power Link

ALTELE

Culoare: Negru
Dimensiuni (D x H x W mm): Difuzor – 908.5 x 53.5 x 70.5
Subwoofer – 179 x 361 x 299.5
Greutate (Kg): 9.3
Putere consumata (W): 27

Samsung HW-K450/EN

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1
Samsung HW-K450/EN reprezinta nu doar un soundbar, ci un minisistem audio, capabil sa ofere experiente acustice impresionante. Acesta este foarte usor de montat si conectat cu multe alte dispozitive, fara a avea nevoie de vreun cablu. Este destul de usor de transportat, oferindu-va cea mai facila modalitate de redare la calitate mare a fisierelor audio, de pe dispozitivele mobile. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv.
8 Total Score
Performante apreciabile, la un pret atractiv

Samsung HW-K450/EN reprezinta nu doar un soundbar, ci un minisistem audio, capabil sa ofere experiente acustice impresionante. Acesta este foarte usor de montat si conectat cu multe alte dispozitive, fara a avea nevoie de vreun cablu. Este destul de usor de transportat, oferindu-va cea mai facila modalitate de redare la calitate mare a fisierelor audio, de pe dispozitivele mobile. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv.

Claritate
8
Putere
8.5
Fiabilitate
8.5
Pret
8
2 Comments
 1. Reply andrei February 12, 2017 at 3:56 pm

  +multe optiuni de conectivitate printre care si HDMI arc, Bluetooth
  +aspect premium
  +telecomanda mica, practica
  +timp de raspuns rapid cand se trece de la un input la altul cat si cand se porneste/opreste TV-ul
  +display util

  -magnet de praf, mai ales subwoofer-ul

 2. Reply sorin February 14, 2017 at 10:15 am

  Dupa ce m-au zapacit multele review-uri, care spuneau ba ca e extraordinar, ba ca e dezastru, m-am riscat si l-am achizitionat. Si nu regret deloc, pentru ca-si face treaba foarte bine impreuna cu TV-ul, care este si el Samsung, fiind compatibile 100%. Legat de bass, zic unii ca are si altii ca nu, asta asa e! Pe un canal de muzica HD si DTS Neo activat mi-am adunat paharele din vitrina de pe jos (nivel SBWFR la -6dB! Iar volumul la 20 din 50maxim), iar pe un canal SD cu sunet PCM se aude sec( dau volumul spre 30 sa se auda normal), nu prea te incanta. Deci conteaza ce semnal bagi in el, ca sa primesti maxim din ce poate face acest soundbar! Pe usb i-am pus un adaptor microUSB la normal, iar muzica redata de pe stick se aude bine si suficient de puternic. Imi place telecomanda care are finisaj de fibra de carbon, face exact ce trebuie, functii intuitive si usor de butonat, actioneaza din orice directie spre soundbar. Cu telecomanda de la TV pot de asemeni sa accesez meniul soundbarului, sa reglez din egalizorul cu 7 benzi sau modurile presetate de sunet cum vreau sa se auda, se inchide si deschide odata cu televizorul (conectat la HDMI ARC). La fel de buna este si aplicatia de smartphone, cu care pot accesa complet functiile soundbarului, sa redau muzica prin BT de pe telefon, nu o sa se auda la fel de bine ca de pe stick din cauza limitarii transmisiei prin BT, dar e OK.

Leave a reply

Search