Sonos confirma ca integrarea Google Assistant a fost decalata pana in 2019

Utilizatorii Sonos vor trebui sa se multumeasca doar cu Siri si Alexa pentru moment.

Sonos a confirmat ca Google Assistant, asistentul vocal inteligent al companiei, va aparea pe piata in 2019, putin mai tarziu decat a fost anticipat.

Un articol de pe blogul acestora confirma ca unul dintre cele mai asteptate update-uri are nevoie de mai mult timp decat se spera initial pentru a se asigura ca functionarea va fi optima.

Dupa ce initial se spera la integrarea pe finalul anului 2018, compania planuieste acum sa realizeze acest aspect in prima parte a anului 2019. Deocamdata, se testeaza versiunea beta.

“Realitatea este ca vom avea nevoie de mai mult timp pentru a obtine cea mai buna experienta pentru utilizator, la ora actuala incercand sa fixam o data de lansare pentru anul 2019”, se arata in urma postarii de pe blogul companiei.

Sonos a lansat boxa inteligenta Sonos One (cu Alexa integrat) in Octombrie 2017, boxa fiind succedata anul acesta de un soundbar la fel de inteligent Sonos Beam. Lansarea Beam a fost dublata de anuntul integrarii vocale Apple Siri. La ora actuala, compania mai are nevoie doar de Google Assistant pentru a bifa toate cele 3 asistari vocale.

 

 

No Comments

Leave a reply

Search