Pereche Boxe Pasive Taga Harmony Platinum F-60SL, 150W RMS

Taga Harmony Platinum F-60SL

(Pereche boxe pasive, 150W RMS, 6 Ohm, 35-40000 Hz, 90 dB)

Taga Harmony Platinum F-60SL reprezinta o pereche de boxe cu amplificare pasiva, ce ofera performante acustice apreciabile din niste incinte mai compacte. Brand-ul polonez este renumit pentru oferta de difuzoare high-quality, vandute la un pret net inferior celui practicat de principalii competitori.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxele Taga Harmony Platinum F-60SL au o putere impresionanda, adunand nu mai putin de 150 W RMS. Trebuie sa mentionam ca acestea au nevoie de un amplificator exterior, a carui impedanta trebuie sa fie egala cu cea a boxelor (6 Ohm) pentru ca claritatea sunetelor sa fie maxima, la volume mari.

Intervalul de frecvente redate atinge remarcabila valoare de 40 kHz datorita tehnologiei avansate folosita la seria Platinum Slim. Aceasta consta in utilizarea tweeter-elor TPTTD Pure Titanium Dome, cu design TWG TAGA Waveguide ce optimizeaza dispersia frecventelor inalte in incapere. Tweeter-ele TTP Top Plate, ideal plasate in incinta, elimina undele stationare si reda o impresie acustica tridimensionala. Frecventele joase garanteaza un bass profund, gratie driver-elor optimizate in timp ce conul de aluminiu  TPACD Pure, ofera frecvente medii excelent articulate.

Incintele boxelor pasive Taga Harmony Platinum F-60SL sunt foarte robuste, fiind confectionate din MDF de 15 mm, de calitate superioara, pentru a putea reduce rezonantele nedorite. Materialul inovativ folosit pentru amortizare acustica, imbraca la interior incinta, avand drept rezultat eliminarea undelor stationare interne. Intrarile de bass-reflex sunt concepute pe baza unei tehnologii unice, orientata spre eliminarea tuturor distorsiunilor.

 

Concluzia noastra este ca Taga Harmony Platinum F-60SL reprezinta o pereche de boxe cu amplificare pasiva, ce pot acoperi la cel mai inalt nivel, cerintele acustice ale unei incinte, chiar daca vorbim de spatii extinse. Indiferent ca sunt legate la un televizor, ca metoda de sporire a claritatii si intensitatii sunetelor sau sunt folosite pentru auditii muzicale, acestea nu vor dezamagi. Bass-ul va fi unul profund, mediile excelent articulate, inaltele cristaline iar distorsiunile minime la volume mari. Pretul la care se vinde aceasta pereche de boxe este unul foarte atractiv, surclasandu-si la acest capitol competitorii cu nume mult mai sonore.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

 • livrare gratuita;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • extinderea garantiei;
 • cea mai variata gama de produse;
 • achizitie in rate;

www-audio-review-ro

Taga Harmony Platinum F-60SL

CARACTERISTICI GENERALE

Tip: Boxe podea
Putere RMS (W): 150
Impedanta (ohmi): 6
Raspuns in frecventa: 35 – 40000 Hz
Sensibilitate (dB): 90
Design: 3 1/2 cai
Difuzor inalte (mm): 25
Difuzor medii (mm): 4 x 102
Amplificator recomandat (W): 20 – 150
Dimensiuni (W x H x D mm): 155 x 98.5 x 237
Continut pachet: Pereche boxe

ALTELE

Amplificare: Pasiv
Culoare: Negru

Taga Harmony Platinum F-60SL

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Pereche Boxe Pasive Taga Harmony Platinum F-60SL, 150W RMS
Taga Harmony Platinum F-60SL reprezinta o pereche de boxe cu amplificare pasiva, ce pot acoperi la cel mai inalt nivel, cerintele acustice ale unei incinte, chiar daca vorbim de spatii extinse. Indiferent ca sunt legate la un televizor, ca metoda de sporire a claritatii si intensitatii sunetelor sau sunt folosite pentru auditii muzicale, acestea nu vor dezamagi. Bass-ul va fi unul profund, mediile excelent articulate, inaltele cristaline iar distorsiunile minime la volume mari. Pretul la care se vinde aceasta pereche de boxe este unul foarte atractiv, surclasandu-si la acest capitol competitorii cu nume mult mai sonore.
9 Total Score
Performate excelente, la un pret imbatabil

Taga Harmony Platinum F-60SL reprezinta o pereche de boxe cu amplificare pasiva, ce pot acoperi la cel mai inalt nivel, cerintele acustice ale unei incinte, chiar daca vorbim de spatii extinse. Indiferent ca sunt legate la un televizor, ca metoda de sporire a claritatii si intensitatii sunetelor sau sunt folosite pentru auditii muzicale, acestea nu vor dezamagi. Bass-ul va fi unul profund, mediile excelent articulate, inaltele cristaline iar distorsiunile minime la volume mari. Pretul la care se vinde aceasta pereche de boxe este unul foarte atractiv, surclasandu-si la acest capitol competitorii cu nume mult mai sonore.

Claritate
9
Putere
8.5
Fiabilitate
8.5
Pret
9
1 Comment
 1. Reply Comentariu forum February 13, 2017 at 9:34 am

  Dupa cum am mai scris acum cateva luni am revenit cu inca cateva prezentari la produse mai accesibie sau chiar foarte accesibile, acum avand si comparatii concrete.

  Taga Harmony este o companie poloneza relativ noua dar cu ceva experienta ce foloseste cele mai noi concepte de proiectare, realizare.
  Ce este interesant este ca isi proiecteaza produsele de la zero inclusiv difuzoarele treaba ce le asigura un avantaj major fata de producatorii care utilizeaza difuzoare gata facute de altii.Pot astfel sa realizeze proiecte specifice avand un control asupra produselor, costurile fiind bine optimizate.
  Rezultatul se observa imediat, produsele sunt competente iar pretul este evident sub produse concurente in conditiile in care finisarea este impecabila de la entry la top.
  Pentru cine vrea mai multe detalii sau opinii reviews-uri poate gasi pe pagina producatorului: http://www.taga-audi…es'_reviews
  Eu imi exprim doar opinia dupa cateva auditii in legatura cu modelele mai avansate Platinum F60, revin cu alt subiect despre modelele mai simple.

  Taga Platinum F60
  Daca seriile entry sunt orientate mai mult spre home-cinema aici putem vorbi de un model cu valente audiofile.
  Incepand de la partea constructiva se observa abordarea uneor principii care asigura o calitate cat mai buna acustica: incinte masive, solide, rotunjite cu spike-uri mari, difuzoare speciale si specializate.
  Finisarea este lucioasa fie ca sunt albe, negre sau lemn, treaba ce confera o eleganta demna de design interior modern sau clasic rafinat.
  Difuzoarele sunt creatii proprietare, sistemul fiind pe 3 cai bas reflex frontal, conectori fiind biwire.
  Ca sunet se detaseaza imediat de modelele entry sau peste entry, prima impresie este de precizie, control, neutralitate si aici as zice ca se aseamana oarecum cu soundul german de la Magnat, Heco, Canton sau Elac din categoria medie.
  La o analiza mai atenta se evidentiaza usor stageul care este bine delimitat si bine focalizat, as spune ca este printe cele mai bune auzite la categoria lor.
  Pot reproduce o gama larga de frecvente fara probleme de precizie de la sub bas pana la ultrasonice.
  Tot la parti pozitive as pune si faptul ca au articulatie si vocile sunt expresive nu doar curate.
  La limitari sau lipsuri as spune ca sunetul este usor sec, nu se angajeaza total in redare, parca este usor rezervat.Modelele mai mari suplinesc asta prin dinamica mai mare.
  Tot ca limitare as spune ca transparenta si rafinamentul nu sunt de top in clasa lor, cu toate ca detaliu si tranzientii sunt redati bine fara sibilante.

  Ca performanta le-am comparat cu Magnat Quantum 655 care costa cu 25% mai mult.
  Ca echilibru tonal si precizie sunt chiar asemantoare, se sesizeaza abordarea tipica(germana?!) de neutralitate si curatenie.
  Q655 are basul mai solid si inaltele mai incisive dar este usor imprastiat cu ruptura in zona medii-inalte, la F60 vocile sunt mai smooth si sunetul este mai controlat, mai concis.
  Ca stage castiga F60 fiind mai precise ca pozitie si mai focusate.
  In final constat aceleasi concluzii ca si seriile entry si anume nu exista un invingator este chestie de gust, Q655 suna mai amplu, mai entuziast, F60 fiind mai precise.
  Testele le-am facut compartiv cu mai multe modele de incinte de la Taga, Magnat dar si cu Waterfall Victoria EVO doar pentru a avea o referinta de top, cd-playere NAD C 545BEE si Marantz CD6004 cu amplificatoar Yamaha AS-500 dar si cu Peachtree Audio Nova125 asa de distractie.

  Avand in vedere competentele incintelor, merg cu orice stil muzical nu favorizeaza nimic in special si sunt destinate in general amatorilor de calitate care vor sa treaca de la sunetul “colorat” de la home-cinema la ceva serios pentru auditii stereo de calitate.

Leave a reply

Search