Boxa portabila GGMM M4

GGMM M4

(Boxa portabila, wireless, acumulator, autonomie 8 ore) 

GGMM M4 este o boxa portabila cu aspect retro, oferind, in schimb, tehnologii de ultima generatie. Aceasta este ideala atat in incinte, cat si in spatiile deschise, intrucat nu are nevoie de cabluri nici pentru alimentare, nici pentru redarea muzicii de pe alte dispozitive.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Boxa portabila GGMM M4 functioneaza pe baza unui acumulator reincarcabil, lithium-polymer, de mare capacitate, ce ii asigura o autonomie de pana la 8 ore de redare continua. Incinta este confectionata din lemn, infasurat in microfibra rezistenta si acoperit ulterior intr-un strat de piele, pentru conferirea unui aspect rafinat. Difuzoarele din kevlar, cu amplificator digital integrat, Wolfson Dac, minimizeaza distorsiunile sunetului.

ggmm m4

Conectivitatea boxei GGMM M4 este una foarte facila si nu necesita niciun cablu, intrucat este compatibila atat cu bluetooth 4.0, cat si cu Wi-fi. Boxa ofera si o conexiune clasica, mai excact, un jack de 3.5 mm. Conexiunea wireless permite conectarea simultana a nu mai putin de 16 dispozitive cu sisteme de operare iOS / Android / Mac OS / Windows, pentru redarea de muzica. Aplicatia dedicata GGMM app va ofera sansa sa redati muzica din surse online. Gratie tehnologiei de interconectare fara fir, veti putea conecta in paralel mai multe difuzoare M4, pentru un efect stereo.

 

Concluzia noastra este ca GGMM M4 reprezinta o solutie rafinata pentru acoperirea nevoilor acustice, indiferent unde v-ati afla. Mobilitatea acesteia, conectivitatea facila, compatibilitatea universala si calitatile sonore sunt principalele argumente pentru achizitionarea sa. Pretul la care se vinde produsul este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos, veti putea beneficia si de:

 • livrare gratuita;
 • deschiderea coletului la livrare;
 • extinderea garantiei;
 • cea mai variata gama de produse;
 • achizitie in rate;

www-audio-review-ro

GGMM M4

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs: Boxe portabile
Tip boxa: Boxa wireless
Conectori Jack: 3,5 mm
Raza de actiune: Pana la 30 m
AM/FM: Nu
Culoare: Albastru
Autonomie: Pana la 8 ore
Compatibilitate: Universal

GGMM M4

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Boxa portabila GGMM M4
GGMM M4 reprezinta o solutie rafinata pentru acoperirea nevoilor acustice, indiferent unde v-ati afla. Mobilitatea acesteia, conectivitatea facila, compatibilitatea universala si calitatile sonore sunt principalele argumente pentru achizitionarea sa. Pretul la care se vinde produsul este unul suficient de atractiv.
8.5 Total Score
Performanta si rafinata

GGMM M4 reprezinta o solutie rafinata pentru acoperirea nevoilor acustice, indiferent unde v-ati afla. Mobilitatea acesteia, conectivitatea facila, compatibilitatea universala si calitatile sonore sunt principalele argumente pentru achizitionarea sa. Pretul la care se vinde produsul este unul suficient de atractiv.

Claritate
8
Putere
8
Fiabilitate
8.5
Pret
8
3 Comments
 1. Reply Adi February 5, 2017 at 10:02 am

  Desi mi se pare putin cam mare pentru o boxa portabila, imi place foarte mult cum arata. As putea opta pentru GGMM M3 dar sta putin mai prost la specificatii. Recunosc ca nu le-am ascultat dar o sa comand una daca tot am drept de retur in 14 zile 🙂

 2. Reply radu February 13, 2017 at 10:59 am

  Adi, sa lasi si tu o parere aici ca sa vedem si noi cum sta treaba in realitate.
  Thanks! 🙂

 3. Reply Adi February 13, 2017 at 11:03 am

  Revin, am primit-o. Intradevar este putin cam mare, fapt ce ma cam incurca la transport in bagaj insa calitatea acustica si design-ul sunt incredibile. Nu distorsioneaza la volume mari, are autonomia specificata de producator (la asta mi-a fost putin teama). Nu o sa o mai dau inapoi ca deja m-am indragostit de ea :))

Leave a reply

Search