BOXA ACTIVA PORTABILA GENEVA TOURING M

GENEVA TOURING M

(Boxa activa portabila, Amplificator class D incorporat, Baterie reincarcabila cu 30h autonomie, 60 Hz – 20 kHz)

Geneva Touring M este o boxa portabila ce inglobeaza tehnologie Bluetooth si este capabila sa redea un adevarat sunet Hi-Fi, indiferent de genul muzical. Sunetul bogat si detaliat, asistat de bass-ul incredibil de profund pentru asemenea dimensiuni compacte sunt principalele avantaje acustice ale acestui produs. In plus, discutam si despre un aspect retro, care se pliaza foarte bine pe sectorul rezidential si ofera garantia durabilitatii estetice, acest trend nefiind niciodata considerat demodat.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Geneva Lab

Inainte sa trecem la analiza acestei boxe active, dorim sa va spunem cateva cuvinte despre Geneva Lab, brand-ul elvetian fiind intrat recent pe piata romaneasca, gratie catorva distribuitori mari, precum cei de la AVmall. Geneva Lab a fost primul producator de sisteme audio high-end, care a reusit sa integreze intr-o singura incinta doua difuzoare, obtinand sunet stereo de cea mai buna calitate (Geneva Sound Systems).

Aprecierile nu au intarziat sa apara, oameni cu experienta mare pe sectorul A/V declarand in presa de specialitate ca nu au mai intalnit un sistem stereo full-featured atat de usor de utilizat, care sa ofere un sunet de calitate exceptionala. Foarte apreciate au fost si liniile estetice abordate de brand-ul elvetian, multi dintre recenzori remarcand ca aspectul este mai de graba unul specific operelor de arta, decat clasicelor produse A/V.

Chiar daca aspectul este unul retro, tehnologiile inglobate sunt unele de ultima generatie. Indiferent de locul in care se afla ascultatorul in incapere, acesta se va putea bucura de un sunet tridimensional, inaltimea, latimea si profunzimea fiind evidente.

Geneva Lab produce in acest moment doua serii de boxe, Touring si Classic, plus inca o boxa care nu face parte din nicio serie, Geneva Acoustic. In acest articol, noi vom analiza unul dintre produsele din prima serie, aceasta incluzand boxe portabile, active, capabile sa livreze sunete Hi-Fi de calitate superioara. Este vorba despre Geneva Touring M.

Touring M

Geneva Touring M este o boxa portabila al carei aspect este inspirat de la radiourile portabile din anii 70, imbinand excelent liniile subtile cu materialele solide. In partea superioara a boxei, intalnim o grila de aluminiu care nu ma inglobeaza un panou de control precum in cazul celorlalte produse din serie, ci doar un buton mare, rotund, pentru conectarea directa la sursa pe care aveti stocata muzica.Greutatea de 2.1 kg denota calitate, totul fiind proiectat si construit cu precizia ceasurilor elvetiene. Fetele laterale ale incintei sunt acoperite cu piele ecologica, specifica mai de graba camerelor foto/video high-end.

Geneva Touring M

Difuzoarele de ultima generatie (1 tweeter de 3/4′, textil, in forma de dom si 1 woofer de 3.5′), impreuna cu amplificatorul Class D incorporat, asigura un sunet consistent, de cea mai buna calitate, chiar si la volume ridicate. Vocile sunt cristaline si foarte sublime, transformand complet experienta ascultarii unui talk-show, de exemplu. Instrumentele suna foarte bogat si detaliat iar bass-ul foarte amplu, coborand pana la frecventa de 60 Hz.

Geneva Touring M vrea ca tu sa-ti concetrezi toata atentia asupra muzicii, nu sa-ti pierzi atentia cu diverse butoane sau comenzi. Asadar, a inglobat toate functiile intr-un singur buton, eliminandu-le pe celelalte, fiind mult mai simplu de utilizat. Cu ajutorul functiei Auto-connect vei putea utiliza rapid conexiunea Bluetooth, reusind sa redai in doar cateva secunde muzica stocata pe alte dispozitive digitale precum smartphone-uri, iPod-uri sau tablete. In plus, vei avea ca alternativa conexiunea jack de 3.5 mm, indiferent de varianta utilizata, calitatea acustica fiind la fel de buna.

In final, remarcam autonomia excelenta, care urca pana la 30h de redare continua la volum mediu, depasind majoritatea competitorilor pe segmentul boxelor portabile.

Verdict

Concluzia noastra este ca Geneva Touring M reprezinta una dintre cele mai interesante boxe active portabile, prin prisma faptului ca ofera o calitate acustica excelenta si un design deosebit de rafinat. Chiar daca nu include multe functii, acest produs isi concentreaza atentia spre a oferi utilizatorului la un pret corect, un sunet excelent care sa-l poata insoti oriunde este nevoie. 

Urmand link-ul urmator veti beneficia si de:

  • Livrare rapida;
  • Transport gratuit;
  • Garantie extinsa; 
  • Plata in rate;
  • Cel mai mic pret;

www-audio-review-ro

Geneva Touring M

1x 3/4′ textile dome tweeter
1x 3.5′ woofer
Rechargeable Lithuim battery with up to 30 hours audio playback
High performance class D amplifier
Frequency: 60Hz to 20kHz, cross over 5000Hz
Aluminum and leather clad
Width x Depth x Height: 26com x 8cm x 15cm
Weight: 2.1kg

Geneva Touring M

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

BOXA ACTIVA PORTABILA GENEVA TOURING M
Geneva Touring M reprezinta una dintre cele mai interesante boxe active portabile, prin prisma faptului ca ofera o calitate acustica excelenta si un design deosebit de rafinat. Chiar daca nu include multe functii, acest produs isi concentreaza atentia spre a oferi utilizatorului la un pret corect, un sunet excelent care sa-l poata insoti oriunde este nevoie. 
9 Total Score
Un sunet de exceptie, dintr-un design portabil si rafinat.

Geneva Touring M reprezinta una dintre cele mai interesante boxe active portabile, prin prisma faptului ca ofera o calitate acustica excelenta si un design deosebit de rafinat. Chiar daca nu include multe functii, acest produs isi concentreaza atentia spre a oferi utilizatorului la un pret corect, un sunet excelent care sa-l poata insoti oriunde este nevoie. 

Claritate
9
Putere
8.5
Fiabilitate
9.5
Pret
9
No Comments

Leave a reply

Search